Valmennus

Personal training

Personal training on asiakkaan arjessa tapahtuvaa terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Se on yksilöllistä, suunnitelmallista, pitkäjänteistä, seurannan alaista ja vaikuttavaa muutostukivalmennusta, jonka tähtäimenä voi olla asiakkaan terveyden, toiminta- ja suorituskyvyn tai kehonkoostumuksen parantaminen. Personal training soveltaa käytäntöön liikunta-, terveys-, käyttäytymis- ja kauppatieteiden näyttöön perustuvia oppeja sekä muun muassa fysioterapiasta ja urheiluvalmennuksesta lainattuja oivalluksia.

Riku Aalto –Trainer4You

Olen opiskellut Personal traineriksi Trainer4youlla samoihin aikoihin, kun valmistuin urheiluhierojaksi. Molemmissa koulutuksissa painotettiin anatomiaan ja sain erittäin hyvän opin molempia ammatteja ajatellen. Osaan hyödyntää hieronnoissa ja valmennuksissa osaamistani anatomian suhteen sekä painottaa oikeaan liikkeen laatuun.

Pelkkä liikunta ja liike eivät ole aina lääke, vaan liikkeen laatu ratkaisee. On parempi tehdä vähemmän toistoja oikealla tekniikalla ja tämän oikean tekniikan varmistamiseksi Personal trainerin palkkaaminen voi olla ajankohtaista.

Opiskelin myös ravintovalmentajaksi valmistuttuani ensin hierojaksi ja personal traineriksi. Jo näissä molemmissa koulutuksissa opiskelimme ravintoasioita, joten voisinkin sanoa, että kertaus on opintojen äiti. Mitään asiaa ei voi opiskella liikaa. Terveellisellä ruokavaliolla on suuri vaikutus hyvinvointiimme. Yleensä jo pelkällä säännöllisellä syömisellä korjaa monta puutetta ruokavaliossa. Ja mikä parasta, siinä sivussa hoituu myös ulkoinen puoli, kun on sisäisesti paremmassa kunnossa.

Yhdistän valmennuksiini hieronnan, jolloin varmistan, että tiedän asiakkaan kropasta enemmän. Tiedän mitkä lihakset asiakkaalla kiristävät ja ovat siten heikot. Näin paranee myös hieronta kuin myös treeni. Mikäs sen parempi yhdistelmä.

Jokainen valmennus kuin hierontakin ovat yksilöllisiä, treenit ja aikataulut suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi.

Olisiko sinulla tarvetta yhdistää hyvinvointi ja hieronta?

AwYxpKd1N4gSyQ6xValmennus